Hoofdsponsor
Co-sponsor

Nog enkele dagen voordelig inschrijven

De Run2day Twentse Cross Competitie is aan het aftellen! Op zondag 2 november starten we namelijk met de Pingelloop in Haaksbergen. Dit is de eerste cross in een serie van 4 wedstrijden die meetellen voor deze competitie:

  • Zondag 2 November 2014 – AVH Haaksbergen:  Pingelloop
  • Zondag 9 November 2014 – AV Iphitos:               Dinkelloop
  • Zondag 30 November 2014 – AV Goor:                Bovenbergloop
  • Zondag 7 December 2014 – ASV Eibergen:         Wintercross

De Run2day Twentse Cross Competitie vormt de ideale krachtmeting voor lopers (jong en oud) uit deze regio. Daarnaast kun je genieten van uitdagende parcours door de prachtige natuur en een goeie sfeer.

De voorinschrijving sluit over enkele dagen. Wees er dus snel bij om te profiteren van korting (€2) op het inschrijfgeld. Klik hier voor de inschrijfpagina

Om in aanmerking te komen voor het eindklassement moet je tenminste aan 3 van de 4 wedstrijden deelgenomen hebben. Tot en met de 2e wedstrijd, de Dinkelloop, is het mogelijk om na in te schrijven voor de competitie. Mocht je agenda het niet toelaten, dan is het uiteraard ook mogelijk om buiten de competitie om aan één van de wedstrijden deel te nemen.

Meer informatie over de kosten, afstanden, leeftijden, het reglement enz. is allemaal terug te vinden op deze website.

Volg  ons tevens via facebook. http://www.facebook.com/twentsecrosscompetitie

Wij als organisatie (AVH Haaksbergen, AV Goor, AV Iphitos en ASV Eibergen) en onze hoofdsponsor Run2day Hengelo zien je graag aan de start verschijnen!
 


Meest recente nieuws