Hoofdsponsor
Co-sponsor

Deelnemers aan de TCC maken kans op het winnen van een paar Saucony hardloopschoenen

Meedoen aan de Twentse Cross Competitie is dit jaar extra aantrekkelijk. Alle deelnemers aan de competitie maken namelijk kans op het winnen van een paar Saucony hardloopschoenen. Per wedstrijd is er een Facebook Like & Winactie waarbij drie prijswinnaars worden uitgekozen. Iedere deelnemer aan de Twentse Crosscompetitie maakt dus vier keer kans op het winnen van een prijs.
 
Wat moet je hiervoor doen? Tijdens de wedstrijden van de TCC worden er van de deelnemers foto’s gemaakt. Na iedere wedstrijd worden deze op de Facebookpagina van hoofdsponsor Run2Day Hengelo geplaatst. Zie je jezelf terug op één van de foto’s en post je een originele reactie en jouw startnummer, dan maak jij kans op het winnen van een prijs. Sta je zelf niet op de foto? “Like” dan een andere foto middels een reactie en vermeld jouw startnummer van de TCC.
Of je nu een snelle loper of een minder snelle loper bent, iedere deelnemer maakt evenveel kans. Let wel: alleen deelnemers aan de TCC komen in aanmerking voor het winnen van een prijs.

Nog niet ingeschreven voor de TCC? Geen probleem, tot en met de 2e wedstrijd is het nog mogelijk om je aan te melden voor deelname aan de TCC. Aanmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van je onderdeel bij het inschrijfbureau van de organiserende vereniging.

Dus... ben je deelnemer aan de TCC, houd dan de Facebookpagina van Run2Day Hengelo in de gaten, ( https://www.facebook.com/run2dayhengelo ) laat een originele reactie met je TCC startnummer achter en wie weet maak jij kans op een paar hardloopschoenen van Saucony.


Meest recente nieuws