Hoofdsponsor
Co-sponsor

Chiptiming bij TCC

We staan aan de vooravond van een nieuw crossseizoen met wederom een Run2day Twentse Cross Competitie. Deze competitie verdeeld over 4 wedstrijden door de prachtige natuur van de regio Twente biedt voor eenieder wat wils. De jongste generaties (in Atletiekunietaal: pupillen en junioren) kunnen zich meten met leeftijdsgenoten over korte afstanden. De volgende generaties (mannen en vrouwen) hebben de keuze tussen een korte en lange cross.

De organisatie is in handen van atletiekverenigingen AVH Haaksbergen, AV Goor, AV Iphitos en ASV Eibergen.
Tevens is er ondersteuning door de sponsoring van Run2day in Hengelo. Voor het eerst in de geschiedenis van de Twentse cross competitie zal er gelopen gaan worden met een chip. Het Ipico systeem wordt ingezet om de uitslag te verwerken.
 
De eerste wedstrijd start in het Lankheterbos op zondag 1 november in Haaksbergen. Het totale programma ziet er als volgt uit:
 
  • Zondag 1 November 2015 – AVH Haaksbergen: Pingelloop
  • Zondag 8 November 2015 – AV Iphitos: Dinkelloop
  • Zondag 29 November 2015 – AV Goor: Bovenbergloop
  • Zondag 6 December 2015 – ASV Eibergen: Wintercross
Om in aanmerking te komen voor het eindklassement moet je tenminste aan 3 van de 4 wedstrijden deelgenomen hebben. Het eindklassement wordt belood met fraaie bekers. Tevens worden er per wedstrijd dagprijzen uitgereikt. Tot en met de 2e wedstrijd, de Dinkelloop, is het mogelijk om na in te schrijven voor de competitie. Mocht je agenda het niet toelaten, dan is het uiteraard ook mogelijk om buiten de competitie om aan één van de wedstrijden deel te nemen.

Voorinschrijven voor de competitie is extra voordelig en mogelijk tot en met datum 31-10-2015.

Houd onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws (http://www.facebook.com/twentsecrosscompetitie )
 
Wij als organisatie (AVH Haaksbergen, AV Goor, AV Iphitos en ASV Eibergen) en onze hoofdsponsor Run2day Hengelo zien je graag aan de start verschijnen!

Meest recente nieuws