Hoofdsponsor
Co-sponsor

Vierde en laatste winnaar Run2Day Saucony winactie bekend

Met de vierde en laatste winnaar van de Run2Day Saucony winactie komt er een einde aan de Run2Day Twentse Cross Competitie van 2015. Gerrit Bultman met startnummer 862 is de gelukkige winnaar van het vierde paar hardloopschoenen van Saucony. Gerrit gefeliciteerd!

Terugblik

Het seizoen van de Run2Day Twentse Cross Competitie begon traditiegetrouw met de Pingelloop bij AVH in Haaksbergen. Onder perfecte weersomstandigheden hebben de deelnemers aan de TCC hun rondjes gelopen en zijn er mooie prestaties geleverd.

Een week later was de Dinkelloop in AV Iphitos in Losser het decor voor de tweede wedstrijd om de Run2Day Twentse Cross Competitie. Op het mooie maar soms pittige parcours zijn diverse onderlinge duels uitgevochten om het klassement.

Na een korte periode van rust werd op 29 November alweer de derde wedstrijd in de Twentse Cross Competitie georganiseerd. Ditmaal was de Bovenbergloop van AV Goor het strijd toneel. Terwijl het water met bakken uit de lucht kwam stonden de deelnemers te trappelen van ongeduld om hun rondjes te rennen. De Bovenbergloop had meer weg van een Mudrace dan een cross, maar het plezier was er niet minder om.

Daags na sinterklaas was het tijd voor de vierde en laatste wedstrijd van de Run2Day Twentse Cross Competitie. De vierde en laatste wedstrijd is traditiegetrouw de Wintercross van ASV Eibergen. Door de lengte van de afstanden en het parcours wordt de Wintercross als pittig ervaren. Door de vele regen van de dagen voor de cross was het parcours ook nog eens glibberig wat het geheel extra zwaar maakt. Tijdens de Wintercross was het voor de deelnemers aan de TCC de laatste kans om nog een plaatsje te stijgen in het klassement, dit had een spannende strijd tot gevolg in sommige categorieën.

Het verenigingsklassement is dit seizoen gewonnen door AC Tion uit Enschede. AC Tion en AV Haaksbergen hebben een gelijk punten aantal behaald, hierdoor gaf het aantal punten behaald bij de Wintercross de doorslag in het klassement.

Verenigingsklassement

Vereniging: Pingelloop
AV Haaksbergen
Dinkelloop
AV Iphitos
Bovenbergloop
AV Goor
Wintercross
ASV Eibergen
Totaal:
TION 47 52 58 51 208
AV Haaksbergen 55 54 49 50 208
ASV 45 42 32 57 176

 
Langs deze weg willen wij alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun deelname, bijdrage en/of ondersteuning van onze competitie.
Hopelijk zien wij jullie het volgende seizoen weer bij onze wedstrijden.
 
AV Haaksbergen
AV Goor
AV Iphitos
ASV Eibergen


Meest recente nieuws