Hoofdsponsor
Co-sponsor

Inschrijving Dustin Twentse Cross Competitie

Een nieuwe naam, een aantal wijzigingen maar hetzelfde concept, De Dustin Twentsche Cross Competitie 2022/2023 gaat weer van start!

Het concept blijft ook dit cross seizoen hetzelfde: wie wordt de beste cross country runner van Twente; alle wedstrijden zijn met spikes te belopen en gaan door de mooiste stukjes natuur van Twente. Van uitdagend tot uitdagender… Van pupil tot master, voor iedereen gaan de 6 organiserende Twentse Atletiekverenigingen er supergave races van maken.

Op 27 november gaan we van start met de Hessenheemcross. Deze stond bekend als Bovenbergcross maar de vanwege covid-maatregelen vorig jaar gekozen locatie is een blijvertje geworden. Verder gaat de oudjaarscross in Almelo vanwege locatie-perikelen naar een week later dus wordt het automatisch de nieuwjaarscross.

Schrijf je nu in en profiteer van de lage inschrijfkosten voor “de hele competitie” dus 6 races en je gegarandeerde startplek. 4 van de 6 races tellen mee voor het klassement. Je mag er dus 2 missen of je 2 mindere resultaten skippen. De grote finale die bepalend is bij een gelijke eindstand zal de Dinkelcross te Losser zijn op 26 februari. Klik op deze link voor meer informatie over het inschrijven en het inschrijfformulier.

Door een hack hebben wij helaas geen toegang meer tot onze oude Facebookpagina, bezoek onze nieuwe Facebookpagina voor meer info, uitslagen en foto’s van de races gedurende het seizoen. Zien we je deze winter?

Succes en veel plezier met de herfsttrainingen.


Meest recente nieuws